Forum Move

General discussions not tied to a specific system
User avatar
Jodrell
Posts: 76
Joined: September 5th, 2011, 12:34 pm
Location: Maidstone, Kent, UK
Contact:

Forum Move

Postby Jodrell » October 11th, 2012, 7:32 pm

Hi all,

Some time in the next week, this site is going to move to a new server. I will try to keep the disruption to a minimum, but there will be a short period when the forum appears down for maintenance. If you see this, please wait an hour or so and try again.

User avatar
Craig
Posts: 283
Joined: September 5th, 2011, 1:03 pm
Location: Wales, UK
Contact:

Re: Forum Move

Postby Craig » October 13th, 2012, 8:20 pm

Thanks for all the hard work you put in, in the background.

A big hand for the man folks!
Cheers,
Craig.
"Youth and Talent are no match for Age and Treachery".

User avatar
ianrs54
Posts: 99
Joined: September 12th, 2011, 8:30 am

Re: Forum Move

Postby ianrs54 » October 14th, 2012, 9:56 am

Likewise - thanks

IanS
IanS - author, moderator TOE group

User avatar
Jodrell
Posts: 76
Joined: September 5th, 2011, 12:34 pm
Location: Maidstone, Kent, UK
Contact:

Re: Forum Move

Postby Jodrell » October 14th, 2012, 8:35 pm

The forum has now been moved. Please let me know if you see anything that's broken.

User avatar
ianrs54
Posts: 99
Joined: September 12th, 2011, 8:30 am

Re: Forum Move

Postby ianrs54 » October 15th, 2012, 9:39 am

There is a load of de-bug warnings at top of page.

IanS
IanS - author, moderator TOE group

User avatar
Jodrell
Posts: 76
Joined: September 5th, 2011, 12:34 pm
Location: Maidstone, Kent, UK
Contact:

Re: Forum Move

Postby Jodrell » October 15th, 2012, 11:04 am

This should be fixed now.

User avatar
ianrs54
Posts: 99
Joined: September 12th, 2011, 8:30 am

Re: Forum Move

Postby ianrs54 » October 15th, 2012, 12:34 pm

yep
IanS - author, moderator TOE group

User avatar
Jodrell
Posts: 76
Joined: September 5th, 2011, 12:34 pm
Location: Maidstone, Kent, UK
Contact:

Re: Forum Move

Postby Jodrell » October 15th, 2012, 9:04 pm

Apologies if you've seen any further errors today. I have been tweaking the server configuration to find the sweet spot that ensures stable operation and acceptable performance.

User avatar
Froggy the Great
Posts: 149
Joined: September 12th, 2011, 12:26 pm
Location: Southeast USA
Contact:

Re: Forum Move

Postby Froggy the Great » October 16th, 2012, 1:37 am

I still see debug messages and it looks like the CSS is not completely applied on the View New Posts screen.


Return to “The Bunker”

Created by Matti from StylesFactory.pl and Warlords of Draenor
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
GZIP: Off
 

 

cron